Csapatépítése

„Mondja el csapatépítési vágyát, mi hozzáadjuk a kreatív ötleteinket, a profi szervezést, ettől lesz a program a csapatnak igazi sikerélmény!”

Ha egy kollektíva nem törődik azzal, hogy fejlődjön, akkor hamarosan hanyatlásnak indul a teljesítmény és csökken az egymás iránti bizalom. Ahhoz, hogy ez ne következzen be, csapatépítő tréning, csapatépítő rendezvény, vagy céges élményprogram szükséges. A csapaton belüli bizalmi szintet egy csapatépítő élményprogram, a csapat teljesítményét pedig a csapatépítő tréning emeli.

Csapatépítő tréning:

A csapatépítő tréning az együttes fejlesztést, valósítja meg. A csapatépítő tréning által fejlesztett főbb készségek, területek: alkalmazkodás egymáshoz, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, motiváció, csoportos döntéshozatal, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, stresszes helyezetek kezelése, vezetői készségfejlesztés.

Indoor csapatépítés:

Ha egy konferencia, szeminárium, vagy workshop helyszínén kell felrázni a hallgatóságot, célszerűbb az indoor csapatépítő tréning vagy élményprogram mellett dönteni. Itt nem kell időt szánni az utazásra, a feladatok egy helyszínen zajlanak, és a rossz idő sem jelent problémát.

Outdoor csapatépítés:

A vállalkozóbb szelleműeket megannyi „erőpróba” és kaland várja, ha outdoor csapatépítő tréningjeink közül választanak biztosan nem fog senki unatkozni a játékok során!